Noi suntem Croser Edil Plant, un magazin local din Comuna Matca, Judetul Galati, ce oferim de la sfarsitul anului 2016 produse si consultanta de calitate in domeniul agriculturii si legumiculturii. Acest magazin a fost infiintat pentru a veni in ajutorul fermierilor din Comuna Matca, iar din anul 2021, ne-am propus sa ne extindem si sa oferim serviciile noaste la nivel national, intrucat ne dorim ca produsele noastre sa fie un sprijin pentru fermierii din toata tara.
Sloganul nostru este: “Si tu poti fi un fermier de succes!”
Sediul magazinului il gasiti la aprox 1 km distanta de la intrarea Tecuci-Matca, pe partea dreapta, si la aproxim 150 m distanta de piata de legume.
Viziunea si dorinta noastra este de a educa si ajuta, atat fermierii aflati la inceput de drum cat si pe ce-i ce au o cunostinta vasta in domeniul agriculturii. Suntem interesati si atenti cu clientii nostrii intrucat ne adaptam cerintelor primite de la acestia.
Calitatea produselor furnizate sta sub controlul producatorilor, rolul nostru fiind, totusi, acela de-a le selecta pe cele care servesc cel mai bine interesele utilizatorilor si de-a le elimina pe cele care nu o fac.
Profesionalismul nostru ne-a adus in situatia de a lucra cu parteneri si furnizori de produse exceptionale, colaborand astfel cu firme renumite la nivel national si international.
Pentru consultanta va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Ne puteti gasi la adresa de e-mail: contact@croser.ro sau la numarul de trelefon: 0761829965
 
“Si tu poti fi un fermier de succes! “
 
Cu drag,
Echipa CROSER.RO